Ylistän

Runoilija Broken-91

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kohotan käteni Sinun puoleesi,
rukoillen pyydän Sinun apuasi,
kiitän Sinua uhrauksestasi,
luovutan elämäni käsiisi.

Haluan tehdä työtä Sinulle,
haluan voittaa sieluja Sinun puolelle,
haluan antaa jokaisen rakkaudestasi kuulla,
haluan Sinun saavan arvoistasi ylistystä.

Sinun kauttasi me voimme pelastua,
Sinun kauttasi me saamme uuden elämän.
Kiitos sinulle Herrani. <3

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

upea runo! Herätti ajatuksia, ihailen tätä!

 

Käyttäjän kaikki runot