Portti

Runoilija Broken-91

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mikään ei ole pysyvää,
kaikki kaunis katoaa aikanaan.
Sanotaan:
"Liian aikaisin täältä pois korjattiin",
kukaan ei silti lähde ennen aikojaan.
Kuolema tuntuu välillä julmalta,
kun paljon vielä tehtävää ois ollut,
lapsia kasvatettavana ja
elämää elettävänä.

Toiset lähtee sairauksien runtelemana,
toiset taas onnettomuuksien saattelemana.
Kuolema ei ole elämän päätös,
vaan portti tulevaan elämään.
Tässä elämässä tekemäsi päätös vaikuttaa siihen,
kumpi portti sinulle lopulta avataan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä runo.

 

Käyttäjän kaikki runot