Kuinka voisin rakastaa.

Runoilija Nindis

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 13.9.2007
Viimeksi paikalla: 5.12.2023 22:47

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
18.5.1993

 

Miten kaunis on tuo tunne,
miten se voikin niin satuttaa.
Miten joka kerta se saa minut sinua kaipaamaan,
kuinka paljon se saa sinua haluamaan.
Kuinka paljon maailmassa onkaan vihaa,
koska ihminen tahtoo rakastaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

niin totta, mahtavasti osasit pukea sanoiks noi tunteet !

 

Käyttäjän kaikki runot