Hulluina

Runoilija Nindis

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 13.9.2007
Viimeksi paikalla: 5.12.2023 22:47

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
18.5.1993

 

Kidutetaanko enkeleitä yhdessä ja katsotaan kuinka tähdet vuotavat verta päällemme?
Piirretääänkö kattoon perkeleitä ja juodaan kiehuvaa vettä?
Hypätäänkö yhdessä tuleen ja nauretaan kun tunto sulaa sisältämme?
Kieritäänkö tulisilla hiilillä ja nautitaan lasilliset syanidia?
Nukahdetaanko alastomina pakkasyönä hangelle?
Rakastatko minua vaikka minä olisin joskus tyhmä?
Pidätkö minusta kiinni vaikka olisin kärsimätön?
Oletko aina kanssani vaikka itkisin jäisiä kyyneleitä,
lausuisin tulisia sanoja,
ihoni olisi ruma ja ryppyinen,
silmäni olisivat himmeät ja harmaat,
vartaloni olisi heikko ja voimaton,
ajatukseni olisivat hulluja,
vaikka katsoisin mailmaa pää alaspäin?

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

mielenkiintoinen

Loistava!

 

Käyttäjän kaikki runot