Pois se minusta

Runoilija Nindis

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 13.9.2007
Viimeksi paikalla: 5.12.2023 22:47

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
18.5.1993

 

Tulella leikin, paljain käsin.
Kun sattuu, leikin lisää.
Sukellan syvälle,
kun en saa henkeä, sukellan syvemmälle.
Kun suljen silmät,
nukahdan,
kun suljen kaiken,
kuolen pois sinusta.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana (:

Hieno tämäkin, kuten moni muukin :)

ihana (:

Hieno tämäkin, kuten moni muukin :)

 

Käyttäjän kaikki runot