Tulivuoresi

Runoilija Nindis

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 13.9.2007
Viimeksi paikalla: 5.12.2023 22:47

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
18.5.1993

 

Tulta ja sähköä, vetovoimaa ja magneettista läheisyyttä.
Kipinöintiä, järistyksiä ja kiihkoa.
Haluan lähemmäs, haluan sinut.
Kihelmöintiä, väreitä ja vapautta.
Räjhdyksiä ja valoa.
Haluan lähemmäs, haluan sinut.
Se uskomaton tunne jonka vain sinä teet minulle.
Tunne joka saa minut unohtamaan.
Minä olen vain sinun.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunista tulkintaa rakkaudesta toista kohtaa. :)

 

Käyttäjän kaikki runot