Pienet ystäväni

Runoilija Zwitter

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lass mich dein Geheimnis sein
 

Miten te oikein jaksatte?
Siellä maassa myllertää

Pienten kuorten suojissa,
muilta olennoilta piilossa

Välillä kadehdin teitä,
välillä taas en välitä

Mutta aina jaksan ajatella,
teidänkin elämän tarpeita

Olette kuin minä, ilman kuorta niin heikkoja
Olen kuin te, vahvan kuoren suojissa

Piilossa kaikelta pahalta

Selite: 
Oodi kotiloille, vihdoin suomen kieltä tännekin
Kategoria: 
 

Kommentit

pahalta ei voi piiloutua se asuu meissä kaunis ajatus kuitenkin

Hieno runo :)

pahalta ei voi piiloutua se asuu meissä kaunis ajatus kuitenkin

Hieno runo :)

 

Käyttäjän kaikki runot