Salailun kirous

Runoilija Zwitter

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lass mich dein Geheimnis sein
 

Hitaasti hitaasti,
minä murrun, minä kuolen

Syystä jota kukaan ei minulle kerro

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

mystinen, hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot