Why they say so?

Runoilija Zwitter

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lass mich dein Geheimnis sein
 

Untill death do us apart

I don't get it,
If you're souls keep living after body dies

Does it mean the love is over?

Selite: 
I just don't get it at all
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot