Desire is my deepest sin

Runoilija Zwitter

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lass mich dein Geheimnis sein
 

I desire, I lust

I crave, everything feels like dust

Fuck I need to see you again,
hold you, kiss you, feel you

I know I know,
I'll go to hell

For so many sins,
I commit every single day

So?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot