Olet kuin koira tehtyäsi jotain pahaa

Runoilija 21323ae14250aaba566cd64262be800b

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 5.8.2007
Viimeksi paikalla: 24.9.2019 23:04

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
29.3.2024

"Saanko soittaa?
En saa soittaakaan,
vain televisiossa saa."

"Diagnoosisi on helpottava
ja olet muutenkin mukava"

"Ja sitten olin vapaa"
 

Vihaan sitä kun
katsot minuun noin
etten osaa olla
kauaa vihainen

Ja samalla tavalla
kun katson silmiisi
en osaa lukea ajatuksiasi
niin kuin en koirienkaan

Selite: 
Ja ehkä siksi minun ei ole tarvinnut ottaa oikeaa koiraa.
Kategoria: 
 

Kommentit

hauska

pidin

Tuttu tunne. Tää on ihana.

 

Käyttäjän kaikki runot