Sivuaskelia

Runoilija 21323ae14250aaba566cd64262be800b

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 5.8.2007
Viimeksi paikalla: 24.9.2019 23:04

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
28.3.2024

"Saanko soittaa?
En saa soittaakaan,
vain televisiossa saa."

"Diagnoosisi on helpottava
ja olet muutenkin mukava"

"Ja sitten olin vapaa"
 

Muutaman jälkeen humala tuntuu vartalossa
Vaivaantunutta hiljaisuutta vessajonoissa
Lasinsiruja kengänpohjissa tanssilattialla
Pidetään kädestä piilossa pöytien alla

Sano että pysyt siinä vieressä
Puristat kädestä kun alkaa pelottaa
Lupaa olla luottamuksen arvoinen
Ottaa kiinni kun jalkoja horjuttaa

Etsitään yhdessä yöstä tähdenlentoja
Tarviin jotain muutakin kun sädetikkuja
Toistan sun nimeä vessan kaakeleihin
Ja epäilen sovinko sittenkään sun kuvioihin

Haluun löytää sisäistä rauhaa
Jaksa enää vanhoi juttui jauhaa
Jossain tajunna takana musiikki pauhaa
Sydän ulos kaikki salansa haluaa laulaa

Oon tänään vanhempi kun ennen
Mut olo silti kun ennen vanhaan
Mikään ei oo niin kun ennen
Silti mikään ei oo muuttunu lainkaan

On helppo upota liian syvälle tajuamatta
Samat kelat aina päivästä toiseen
Mitä ois voinu olla tai olla olematta
Kaikki vajoaa omaan saamattomuuteen

Entä jos, Jos ja jos
Mitä jos sittenkin jos

Joku sainoi kerran että rohkeutta on
kun uskaltaa ottaa askeleen vaikka pelkää
En silti itseäni noista sanoista osaa löytää
Kun välillä oma varjokin pelottaa
niin että sydän lyö miltei tyhjää

Illan riennoissa kunnes aamu sarastaa
Jalat jaksaa enää hädin tuskin kantaa
Päätän jo sadatta kertaa nyt saa riittää
Silti tästä kaikesta ei voi kun kiittää

Haluun löytää sisäistä rauhaa
Jaksa enää vanhoi juttui jauhaa
Jossain tajunna takana musiikki pauhaa
Sydän ulos kaikki salansa haluaa laulaa

Kotimatka ei koskaan ollut näin loputon
Kuitenkaan en osaa olla lainkaan lohduton
Hengitän syvään kylmää ilmaa sisään
Oon kerrankin vapaampi kun koskaan

Kysyt miksi mua hymyilyttää
Vastaan siihen "kunhan väsyttää"

Selite: 
http://www.youtube.com/watch?v=yX8-RCe0msQ<br /> <br /> Tullaan toisiin ajatuksiin, <br /> ollaanko valmiina muutokseen.<br /> On hyvä aika alkaa taas hengittää,<br /> tunnen kun alkaa helittää.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienoo on runosi. Koavst Pidän!
Mahtavaa riimittelyä. Tykkäsin.
 

Käyttäjän kaikki runot