Kaipuu

Runoilija 21323ae14250aaba566cd64262be800b

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 5.8.2007
Viimeksi paikalla: 24.9.2019 23:04

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
29.3.2024

"Saanko soittaa?
En saa soittaakaan,
vain televisiossa saa."

"Diagnoosisi on helpottava
ja olet muutenkin mukava"

"Ja sitten olin vapaa"
 

Hengittelen hiljaa katon kuvioita

Lattialla maatessa

Haluaisin olla jossain muualla

Kuin kotona

Joskus tuntuu tahtoisin vain itkeä

Vaikka ei olisi syitä

Kesä viipyy vielä pitkään

Kaipaan nurmikoita

Kuuma asfalttia jalkojen alla

Lumihiutaleet suutelevat ikkunaa

Palelevat jalkapohjat

Sormeni ovat vielä jäiset

Kaipaan kesää

Ja sinua

Selite: 
Vanha runo pöytälaatikon kätköistä muutaman vuoden takaa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin riipaisee tämä runosi minun sydäntäni syvältä, että en oikein löydä sanoja tähän palautteeseen...
Kaipuu voi olla suloista, mutta toisinaan se raastaa kuin riivinrauta.
HYVÄ runo.

Puhuttelevan Vaikuttava tunneruno.

Hieno vahva tunneruno!
Laolun sanois:
Kesä männy on ja syksy suapuu....

 

Käyttäjän kaikki runot