Te jotka lyötte vetoa milloin alan pukeutua naisten vaatteisiin

Runoilija 21323ae14250aaba566cd64262be800b

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 5.8.2007
Viimeksi paikalla: 24.9.2019 23:04

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
16.4.2024

"Saanko soittaa?
En saa soittaakaan,
vain televisiossa saa."

"Diagnoosisi on helpottava
ja olet muutenkin mukava"

"Ja sitten olin vapaa"
 

En aio välittää vaikka näyttäisitte
suoraan ettette pidä siitä että

Käytän rahani miten sattuu
Pukeudun juhlissa kokomustaan
Kiroilen kuin mies ja
hankkiudun tappeluihin,
koska join liika

Opettelen turhia sivistyssanoja
Piirrän baareissa vessojen seiniin
Laulan vaikka tiedän etten
osaa kuin surullisia lauluja,
jotka saavat minut itkemään

Sillä tuskin enää tunnistatte
minua vuosien päästä kun
kävelen kadulla vastaan
ja minäkään en osaa enää
muistella menneitä

Sillä tuskin kukaan voisi
minua joka tapauksessa estää,
jos todellakin haluan tehdä
jotakin täysin typerää

Millä ei loppupeleissä ole
minkäänlaista merkitystä

Selite: 
Saatte odottaa hyvin pitkään
Kategoria: 
 

Kommentit

Totuuden maku on vahvana tässä runossa. Tykkäsin.

En yleensä kommentoi muiden runoja, mut oli pakko kun tunnistin niin paljon tuttua sun kirjoituksissa. Itseäni, kai.
 

Käyttäjän kaikki runot