Я вaс люблю

Runoilija monsuuni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

opettelin kirjoittamaan
venäjäksi
minä rakastan sinua
ja ajattelin sitä
miten maailmassa on yli
kuusi miljardia ihmistä
ja niistä kaikista
valitsin sinut
jättämään tuoksusi lakanoihini

ja ajattelin myös
miltä näyttäisi
jos kaikki maailman valot
sytytettäisiin samaan aikaan
tietäisinkö sitten
miltä tämä olo näyttää
vai menisikö silloin oikosulkuun
kaikki sähkö tästä välistä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tässä on jotakin mielettömän hienoa. wou.

 

Käyttäjän kaikki runot