alusta loppuun

Runoilija monsuuni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

alkuräjähdys tuntui
sormenpäissä saakka
hetkenä kun kävit ihollani
ensimmäisen kerran
kun Niagara virtasi laskimoihin
kuohuen vatsanpohjaa myöten
kaikki maailman vesipisarat
yhtyivät takaisin meriin
mannerlaatat törmäsivät
pitkän odotuksen jälkeen

sada minuun vielä
ennen kuin maailmanloppu tulee

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Wouw....

Asiat oikeassa mittakaavassa.

 

Käyttäjän kaikki runot