Matkalla

Runoilija monsuuni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

jos tietäisit miten minä rakastan
intohimoisesti sinun silmiäsi
en ainoastaan niiden suuruutta
ja upottavaa meren sävyä
minä rakastan tapaa
jolla ne katsovat maailmaa
ja näkevät yhteisen laulumme
oranssinsävyisenä liikkeenä

näen saastuneen veden ja likaiset huoneet
kun sinun katseesi viipyy pilvissä
joista yksi on sydämen muotoinen
ja toisen alapuolella leijuu hitaasti maahan
tuulen pyörittämä valkoinen sulka

toukokuu
maailman ja katseesi kuherruskuukausi
Helsinki-Amsterdam-Pariisi-Helsinki
yöjunassa painan huuleni
nukkuville silmäluomillesi
jotka avautuessaan löytävät minusta
joka olen täynnä rumaa
pelkkää kaunista nauraen niin
että sieluni heittää
kuperkeikkaa maailmanpyörässä

vain yksi katse
ja olen sinun

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kuinka kauniisti kirjoitatkaan hänestä... *huokaa*

Ihana, en tiedä miksi, pidän tästä paljon :)

Kuinka kauniisti kirjoitatkaan hänestä... *huokaa*

Ihana, en tiedä miksi, pidän tästä paljon :)

 

Käyttäjän kaikki runot