heroiini

Runoilija monsuuni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

sinä tarjoat minulle
suonensisäistä rakkautta
että päihtyisin
sormistasi kaulallani
tulisin riippuvaiseksi
janoten lisää
aivan niinkuin sinä omastasi
sankarittaresi, heroine
muille pelkkä
oksennuksen makuinen sana
maailman rumimmat
neljä tavua
merkkaavat sinut mustelmillaan

onhan se kaunis ajatus
että vaihtaisit sen pois
rakkauteeni sinuun
mutta sinä olet minulle
minun oma huumeeni
viet hetkeksi mikä mikä maahan
tietämättäsi päämääränä
täydellinen tuho

tehdään kerrankin jotain
oikein niinkuin kunnon elämässä
minä jätän sinut nyt
tee sinä sama omallesi
muista vielä vaihtaa
osoite ja puhelinnumero

päihdy elämästä uudelleen
niinkuin silloin
sinisissä lappuhaalareissa
naama täynnä jäätelöä
ja lupaan muistella sinua
kauniiden ajatusten mukana

Selite: 
Tämä on ystävälle, joka on koukussa elämän väärään puoleen. :<
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot