Ylhäällä

Runoilija monsuuni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

pudotus on kymmenen metriä
siellä missä nojaamme kaiteeseen
missä savu kiertää sisällämme
etsien reittinsä ulos
ja tuoksuu näissä sormissa
vielä pitkälle iltapäivään

se tuuli, joka syntyi
toisella mantereella
horisontin takana
tavoittaa hiukseni
leikkien suortuvilla
kuten sinun sormenpääsi iltaisin
selvittäen solmut niistä
ja levottomasta lihaksesta
rintalastan alla

yöllä kun on jo pimeää
nähdään kulta unessa
minä kurkistan tajuntaasi
eikä tässä ole edes väliksi
vaikka putoaisi kaikki ne metrit

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää on mieletön siis upee tai siis
en tiedä mikä, mut mä pidän tästä!
''vaikka putosit kaikki ne metrit''.
Taidan olla runojesi pieni ihailija...
Hyvä runo, pidän siitä paljon :)

Tää on mieletön siis upee tai siis
en tiedä mikä, mut mä pidän tästä!
''vaikka putosit kaikki ne metrit''.
Taidan olla runojesi pieni ihailija...
Hyvä runo, pidän siitä paljon :)

 

Käyttäjän kaikki runot