Voiko kahta rakastaa?

Runoilija Helmisimpukka

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 17.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mitättömän kiven alta hiekkarannalta löysin luonnontimantin Suuren harmaan järkäleen alta löytyi pieni sateensuoja yksinäiselle tytölle En siis tahdo olettaa sen perusteella mitä näen tahdon nähdä toisen puolen, sisustan
 

En tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa elämälle
Vai onko kaikki sittenkin
Omaa syytäni

Miten voin jo kaksi kertaa eläissäni
Olla rakastunut kahteen
samaan aikaan

Vaikka olen vain kolmeen ihmiseen
koskaan ollut rakastunut

Sinä
olet jo kahdesti
ollut valintani
Kummallakaan kerralla
et silti ole ollut itsestäänselvä
tai helppo valinta

En tiedä miksi
haluan sinut
sillä järjellä minulle olisi
sopivampikin
joskus, jossain

Yksinkertaisuudessasi
olet monimutkainen

Ilmeettömän kuoresi alla
hyvin tunteellinen

Sinua on pakko katsoa tarkkaan,
syvälle

Sillä muuten näytät jokaiselle
aivan samalle

Haluan sipaista
vinoa hymyäsi

Tahdon suudella
mystistä tuoksuasi

Haluan halata selkääsi

Tietää,
että vaikket sitä sano,
olet onnellinen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kyllähän tähän maailmaan rakkautta mahtuu, eikä rakkaus kysele järjeltä lupia.

 

Käyttäjän kaikki runot