Tuonelan joutsenen vieressä uit

Runoilija Helmisimpukka

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 17.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mitättömän kiven alta hiekkarannalta löysin luonnontimantin Suuren harmaan järkäleen alta löytyi pieni sateensuoja yksinäiselle tytölle En siis tahdo olettaa sen perusteella mitä näen tahdon nähdä toisen puolen, sisustan
 

Kuolemalle annoit jo käpälää
Minua silmiin tuijotit
anoen
Koetin olla itkemättä
ettet hätäänny
Näytit niin säälivältä
kun näit tuskani
Kuiskasin hörökorvaasi
Sinä paranet.
Ihan varmasti.

Et jaksanut enää häntääsikään heilauttaa
Toivoin vain
että voisin jotenkin auttaa
Joka kerta kun jonkun kuulin ohi huoneen kulkevan
pelkäsin hänen tulevan minulle kertomaan
sinun ikiunta nukkuvan
Kyyneleissäni kylvin
En halunnut luopua niin nuoresta, onnellisesta
Yhdestä rakkaimmista olennoista

Mutta unissani näin
miten ihmiset lahjoittivat rahaa
että paranet

Ja aamulla
tiesin sen
Sinä tulet kuntoon!
Näin väsyneen riemusi

Kuivanneet kyyneleeni
vaihdoit pusuihin

Kurkkuani kuristaa
Tämä onnentunne

Olet elossa
Olen veloissa
takiasi
Mutta olet kanssani
ja paranet joka hetki.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

syvää rakkautta lemmikkiin

Koskettava runo.

 

Käyttäjän kaikki runot