Menninkäiseni

Runoilija Helmisimpukka

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 17.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mitättömän kiven alta hiekkarannalta löysin luonnontimantin Suuren harmaan järkäleen alta löytyi pieni sateensuoja yksinäiselle tytölle En siis tahdo olettaa sen perusteella mitä näen tahdon nähdä toisen puolen, sisustan
 

Tyttö saniaisen alla
Saanko tulla viereesi istumaan?
Poimia kourallisen mustikoita, kantaa sut sateeseen tanssimaan?

Sydämeni erektiot hylännyt on
Karvasääret, möreät äänet

Itketkö sinäkin
kynän suusta?

Kun olet onnellinen, et piittaa mistään muusta

Onko katseiden kohtaaminen sulle
kuin käärmettä silittäisi
sen lopulta lemmikiksi kesyttäisi?

Tule, näytän sulle
salaisen puun
sen oksalle pääsee kaikkea ikävää karkuun

Kannan sut sinne, jos et jaksa kavuta
Halaamisestasi
saan itsekin lohtua

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot