Tänään olen rohkea

Runoilija Helmisimpukka

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 17.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mitättömän kiven alta hiekkarannalta löysin luonnontimantin Suuren harmaan järkäleen alta löytyi pieni sateensuoja yksinäiselle tytölle En siis tahdo olettaa sen perusteella mitä näen tahdon nähdä toisen puolen, sisustan
 

Juna-asemalla

Minä hyökkään kimppuusi yllättäen
Suutelen hellästi
Ennen kuin ehdit perääntyä
Käyttäen hyväksi hämmennystäsi
Halaan tiukasti ja tapitan silmiin
Välittämättä siitä, harhaileeko katseesi
Koetatko rimpuilla irti vaivaantuneena

Kylvyssä
Painaudun syliisi,
katson syvälle sinuun
Pelkäämättä
Perääntymättä

Sanon:
Älä pelkää
Välitän sinusta liikaa
Mutta se on vain nyt

Älä mieti
Jätänkö minä sinut
Tai sinä minut

Juuri nyt
Rakastan sinua
En tiedä onko sama huomenna
Mutta juuri nyt
Olet ihana

Älä pelkää tunteitani
Tai omiasi
Tiedän että välität minusta
Sillä muuten et väistäisi katsettani
Et pelkäisi menettäväsi

Minä lupaan
En tahallani sinua ikinä satuta,
En vaikka sinä satuttaisit minua
Pyrin olemaan onnellinen kanssasi,
Nauttimaan hetkestä
Mutta en sido sinua, en pakota
Haluatko olla kanssani
sen saat aina itse valita
Lupaan,
Jos erotaan,
Muistelen meitä ilolla

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kiva tarina.. Pikkusen perhosia vatsassa :)

 

Käyttäjän kaikki runot