Anna lupa rakastaa

Runoilija Helmisimpukka

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 17.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mitättömän kiven alta hiekkarannalta löysin luonnontimantin Suuren harmaan järkäleen alta löytyi pieni sateensuoja yksinäiselle tytölle En siis tahdo olettaa sen perusteella mitä näen tahdon nähdä toisen puolen, sisustan
 

Itken puolen vuoden jälkeenkin
Olet täyttänyt mieleni tänään
uneni joskus öisin

Sinuun kasvoin kiinni
sinua kaipaan,
tavallista poikaa,
ehkä tylsääkin

Tahdon kainaloosi nyt
etkö voisi antaa
mun sinua vielä rakastaa?

En tahdo mitään seikkailijaa,
ei henkinen yhteyskään minua tyydytä
Olet kriteerieni vastainen
enkä minä ole sinunlainen nainen

Mutta me sovitaan yhteen,
mikset myönnä sitä?
Tahdon sinut, en ketään muuta
Miksi pelkäät tuntea?

Sinun viereesi haluan kömpiä,
..edes hetkeksi

Nähdä ujon hymysi
punan poskillasi
Huomata vaivaantumisesi
kun eksyn arkaan aiheeseen

Tahdon tuntea edes selkäsi
nukahtaa tuoksuusi

Selite: 
Ainoa mies, johon olen luottanut ja jota aidosti rakastanut, on poissa. Tilalle ei kelpaa kukaan, vieläkään, yli puolen vuoden jälkeen. Eikä kunnon miehiä tunnu paljoa olevankaan, jotka kaipaavat rakkautta, eivät monia naisia.
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvää kerrontaa

pidin

 

Käyttäjän kaikki runot