Vieroitusoireita

Runoilija Vuoksesi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.10.2012
Viimeksi paikalla: 18.1.2016 22:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 



Vieressäni on liikaa tyhjää.
Tajuan miksi sitä kutsutaan negatiiviseksi tilaksi.
Tämä peitto on aivan liian ohut helmikuiseen aamuyöhön


Sänkyni sisältö ikävöi sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot