jääkaappirunoutta

Runoilija Vuoksesi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.10.2012
Viimeksi paikalla: 18.1.2016 22:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

heräät luonasi laiska päivä
ja minä
etsin suudelma kädessä aurinkoa sänkymme alta
sitkeä onni uhmaa unista hiljaisuutta kun
aamun kirkas nauru tanssii laseja vasten
sillä
maanantai kanssasi on mahtava seikkailu

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo.

rakastuneen ihanuutta

Viihdyttävä runo:-)
 

Käyttäjän kaikki runot