Ei nousta vielä

Runoilija Vuoksesi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.10.2012
Viimeksi paikalla: 18.1.2016 22:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

, kirjoitan, jotta yksi näistä suudelmistamme jäisi
huulilleni, kielen päälle
hymyn kareilevan kaarteen
alle; ylle;
syleilyihin
pidempään kuin bussimatkan Kumpulasta Kalasatamaan

suukotan huultesi haamun tähän paperiin

ja kun metro ravistelee sinut kasvoiltani
huuhtoo lämpösi jäiseen mereen
poimin paperiin pinttyneet sanasi
ne, jotka puhuit suoraan suustani


ei nousta, ei vielä



tämä on paperinen säilykesuukko

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuota fiilistä tuttua koettua...vaikea päästää irti. Hyvä.

 

Käyttäjän kaikki runot