37. yritys unohtaa

Runoilija Vuoksesi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.10.2012
Viimeksi paikalla: 18.1.2016 22:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 



Poimin maasta löystyneen hiusneulan
ja siinä ollessani hetken pää ylösalaisin, lipsahdin
     i miss you
Työnsin pinnillä hiuksia korvan taa ja jatkoin elämistä

harittavien ajatusten lomassa
olet ainoa vakio
jumalhahmon mielivaltainen päähänpisto
tabula rasan kehys
ruudukko keltaisessa vohvelikankaassa,
johon kirjailen neliskulmaisia kukkasia
neliskulmaisen tytön korvan taakse

ja jatkan elämääni kuiskien
     i miss you, i miss you, i miss you

ja korvani kutisee taakseen kerääntyneistä hapsista,
sinua koskevista muistoista.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana tämäkin =)

Aivan uskomattoman upea.. ei tahdo löytyä sanoja enempään kommentointiin. Upea.

 

Käyttäjän kaikki runot