ihminen

Runoilija tahrittu

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 2.8.2007
Viimeksi paikalla: 22.10.2017 1:00

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

running with the devil, it's touch and go
 

olen vain ihminen - rakastan, sitten vihaan
ja maailma särkyy jalkojeni alla

miksei se kestä mitä minun täytyy kantaa?

olen vain ihminen - kaadun, sitten nousen
harmaana hahmona päivään uuteen

huomaakohan kukaan jos hieman itken?

olen vain ihminen - lyöty, sitten rikkinäinen
kipua tunteva kunnes uuvun uneen

koskaan tietämättä onko se viimeinen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kyllä tokkiisa itkasu voep olla piristysruiske immeesen elämässä.

 

Käyttäjän kaikki runot