mieli ei voi unohtaa, koska keho muistaa edelleen

Runoilija tahrittu

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 2.8.2007
Viimeksi paikalla: 22.10.2017 1:00

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

running with the devil, it's touch and go
 

mutta jos kipu vain osaisi lohduttaa
ja veri jonka vuodan, voisi pestä pois sen
mitä sydämeni kantanut on taakkanaan
voisin olla lähes tahraamaton ihminen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana.

 

Käyttäjän kaikki runot