elämä

Runoilija tahrittu

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 2.8.2007
Viimeksi paikalla: 22.10.2017 1:00

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

running with the devil, it's touch and go
 

Joskus sitä miettii valintojaan
Katsoo kaikkea mikä nyt ympäröi

Pohtii askeleita jotka päätyi ottamaan
Ja miksi yhä jotakin ikävöi

Kuin jotain sellaista puuttuisi
Mitä kerran on sisällään tuntenut

Unissaan sinne jonnekkin palaisi
Missä kerran on aiemmin kulkenut

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot