lepää rauhassa äiti

Runoilija tahrittu

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 2.8.2007
Viimeksi paikalla: 22.10.2017 1:00

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

running with the devil, it's touch and go
 

Minä öisin uppoudun miettimään
Kuinka paljon toivoin ja odotin

Ettet joutuisi sittenkään lähtemään
Vaan jaloillasi sinut taas näkisin

Mutta liian pian jouduin huomaamaan
Että varjon enää sinusta tavoitin

Ja pian jouduin siitäkin luopumaan
Mitä koskaan toivoa uskalsin

Koska elämä kuitenkin vie mitä vie
Etkä koskaan saa sitä takaisin

Vaikka ottaisit vastaan sen raskaimman tien
Ja antaisit kaiken, mitä täytyykin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Monesta täällä on luovuttava, ennen kuin kaikki päivät illassa ovat.

Tämä koskettaa

koskettava runo.

Kauniisti kirjoitettu, kaipaus, sen tuntee. Jonkilaisen hyväksynnän lukee riveiltäsi, vaikka sattuu, ehkä aivan liikaakin. Voimia!

 

Käyttäjän kaikki runot