depressio

Runoilija tahrittu

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 2.8.2007
Viimeksi paikalla: 22.10.2017 1:00

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

running with the devil, it's touch and go
 

aika kuluu vain pimeyttä paeten
kipu niskaan hennosti hengittää

koskaan tarpeeksi kauas niistä pääse en
pian aurinkoni laskee eikä nouse enää

sillä se on - aivan kuin minäkin
väsynyt parempaa odottamaan,
elämään ja ehkä kuolemaankin

eikä jaksaisi tehdä enää kumpaakaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tuska ja väsymys näkyvät hyvin runossasi. kirjoitat kauniisti

 

Käyttäjän kaikki runot