pieni onni

Runoilija Fireheart78

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 8.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ikuinen optimisti ja romantikko.
 

Olen onnellinen.
Viestisi sai minut hymyilemään.
Näen sinut taas.
Poistat ikäväni vähäksi aikaa.
Ja se riittää.
Jaksan taas odottaa.
En vois olla ilman sua.
Mä rakastan sua niin paljon.
Ja sinä minua.
Tunnen sen vaikket myönnä sitä.
Tulisitpa pian!

Selite: 
Vanhempia runoja vuosien takaa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot