Nimetön

Runoilija Fireheart78

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 8.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ikuinen optimisti ja romantikko.
 

Aamulla ensimmäinen ajatus
olet sinä.
Päivän odotan että
kuulisin sinusta jotain.
Iltaisin valvon myöhään
vain siksi,
että kaipaan sinua.
Jos en kuule sinusta,
koko päivä on pilalla.
Olet minulle tärkeä.
Rakastan sinua yli kaiken.
On vaikea pitää
tunteet piilossa
ja olla kuin
mitään ei koskaan
olisi tapahtunut.
Kumpa voisin...
Niin mitä?
Toivon kaikkea
ja en mitään.
Mikset enää kerro,
että rakastat?
Oletko unohtanut minut?
Kaipaan sinua.
Jatkuvasti...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot