joka kerta...

Runoilija Fireheart78

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 8.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ikuinen optimisti ja romantikko.
 

Aina kun olet lähellä,
sisälläni polttaa.
Aina kun kosketan sinua,
jokainen soluni herää eloon.
Teet minut hulluksi,
kun et näytä,
tunnetko samoin.
Haluaisin kysyä,
mutta tiedän, ettet vastaa.
Kuitenkaan en pysty
lopettamaan,
vaan tulen luoksesi
aina uudestaan.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot