Nimetön

Runoilija Fireheart78

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 8.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ikuinen optimisti ja romantikko.
 

Kulta,
tiedätkö mitä tunnen
sinua kohtaan?
Tunnetko,
miten sydämeni sykkii
kun kossketat mua?
Vaikka olet ollut kanssani
niin vähän aikaa,
en voisi enää
kuvitella elämää
ilman sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot