Nimetön

Runoilija Hanna-Maria

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Enkelinkin siivet voivat pettää
 

Tiedän, että loukkasin sua
ja kyyneleesi sain aikaan.

Olenko jo kaiken pilannut,
pystytkö mulle anteeksi anatamaan.

Mulla on sua jo niin ikävä,
voisitko kotiin jo tulla.

Vaikka en pysty mitään lupaamaan,
aina tuun sua rakastamaan.

Rakastan sua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot