Nimetön

Runoilija Hanna-Maria

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Enkelinkin siivet voivat pettää
 

Verhoudun taas pimeyteen

Halusin vain hetken olla onnellinen

Halusin tuntea sen tunteen
mutta kaikki oli vain omaa väritettyäni valhetta

Halusin uskotella itselleni että olisit olemassa
minun vierelläni

En voi ymmärtää miksi olen täällä
vain itkemistä varten

Kuinka pimeää voikaan olla

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pimeintä on aina ennen aamunkoita...

Haluaisin uskoa, että vaikka runossasi on pimeys, niin aamukoisi on orastamassa.

Pimeintä on aina ennen aamunkoita...

Haluaisin uskoa, että vaikka runossasi on pimeys, niin aamukoisi on orastamassa.

 

Käyttäjän kaikki runot