Pois

Runoilija Hanna-Maria

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Enkelinkin siivet voivat pettää
 

Vie mut pois
Jonnekkin missä ei tarvi hengittää

Ei nää kyyneleet vahvistanutkaan
vaan sai mut ajattelemaan tulevaa

Tulevaa jossa sä et ole olemassa

Mä pelkään että en selviä
ja kuinka pystyn kyyneleet iloks muuttamaan

Mä tarvin sua
ilman sua mussa ei ole elämää

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot