sinä

Runoilija Hanna-Maria

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Enkelinkin siivet voivat pettää
 

Hymyilen kun nään sut
oon onnellinen kun oot siinä
mun lähellä

Kun oot mun lähellä
unohdan kaiken muun
ja olen juuri sinä hetkenä onnellinen
kun oot mun lähellä

Toivon että voisit pysyä
siinä mun vierellä
eikä koskaan meidän tiet eroais

Merkitset mulle koko elämän
sä oot se ainoa syy
miks täällä pysyn

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot