Ystävyys

Runoilija Hendersson

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Nyt sulle pienen tarinan kerron,
Siitä, kun näen mä tähden lennon.

Ain silloin toiveeni mä esitän,
Toivon tän ystävyyden kestävän.
Sen toivon kestävän ikuisesti,
Kaikki riidat ja kolhut, luonnollisesti.

Kukaan ei saa sydäntäsi särkeä,
Olet minulle erityisen tärkeä.
Ja vaikka tää ystävyys joskus loppuva ois,
mun muistoista haihdu se koskaan ei pois.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot