Eksyksissä

Runoilija Hendersson

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Metsä on pimeä, sade sen kastelee,
lapsonen siellä yksinään astelee.
Sade on huuhtonut nuolet koti-tien,
eksynyt pimeään on tää lapsi pien.
Huudot häipyy tyhjyyteen,
itku metsän pimeyteen.
Usko alkaa loppumaan,
"ei kukaan löydä kuitenkaan."

Mutta...
Lasta kovasti etsitään,
äiti, isä ja monta ystävää.
Huoli on myös heillä suuri,
jalkoihinsa näkee vain juuri ja juuri.
Lapsi kuulee äänen tutun,
korviltaan nostaa punaisen nutun.
Äidin huuto pimeydestä,
on kuin ääni sydämmestä.
Se lapsen mielen rauhoittaa,
se hänet kotiin johdattaa.
Pääsee syliin rakkampaan,
paikkaan kaikkein kalleimpaan.
Lapsi pääsee turvaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

upea runo, mahtavan lohdullinen loppu, kokonaisuus on erittäin hieno!

 

Käyttäjän kaikki runot