Elämän valo

Runoilija Hendersson

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Oot aamuaurinko verhojen välissä,
kaste kyyneleenä silmässä.
Oot paisteena jokaisessa päivässä,
lämpönä pysyvänä syömmessä.
Oot ruskona kauniina illassain,
kuun valona turvana matkassain.
Oot kaikkialla aina mun mielessäin ,
sinut säilytän ainiaan syömmessäin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkaus ei saisi olla
pakkomielteinen, joskus niin kuitenkin
tapahtuu.

Raikasta ja avointa ilmaisua
Runona.

Viihdyin ja pidin.

Rakkaus ei saisi olla
pakkomielteinen, joskus niin kuitenkin
tapahtuu.

Raikasta ja avointa ilmaisua
Runona.

Viihdyin ja pidin.

 

Käyttäjän kaikki runot