Odotus

Runoilija Hendersson

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Yö on laskenut verhonsa väliimme.
Emme löydä enää toisiamme, en löydä sinua.
Kuulen huutosi, mutta en vain löydä.
Missä sinä olet?
Kuinka löydän luoksesi?

Vaikka on kevät, tämä yö on pitkä.
Milloin aamu tulee?
Löydätkö silloin takaisin kotiin?

Istun kotimme portailla ja odotan aamua, odotan sinua.
Siellä minä odotan niin kauan että tulet!

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot