Nuku pikkuinen...

Runoilija Hendersson

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tule luokseni,
tartu käteeni rakkaani.
Tule minun viereeni,
paina pääsi vasten rintaani.
Siihen voit nukahtaa...

Nuku niin pitkään, kuin sinua nukuttaa,
olen vierelläsi kun heräät.
En minkään anna häiritä,
kun sinä voimiasi keräät.
Valvon untasi...

Silitän tukkaasi,
silitän kuvankauniita kasvojasi.
Seuraan jokaista liikettäsi,
kuuntelen jokaista ääntäsi.
Olen sinun lähelläsi...

Olen aina sinun luonasi,
vaikket itse sitä huomaisi.
Et koskaan ole yksinäs,
aatokseni aina on ystäväs!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot