Nimetön

Runoilija Riku Jurvanen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tuore ylioppilas, ehkä tuleva yliopisto-opiskelija. Musiikki ja lyriikka sydäntä lähellä.
 

Minä näen sinut paremmin kuin kukaan muu
minä tunnen mitä sinun sisälläsi liikkuu
monimutkaisia korpipolkuja
joita on vaikea kulkea
ja joiden varrelle on helppo eksyä
kiven päälle istumaan ja itkeä
yksinäisyyttään

Minä muistan sinun tuoksusi
paremmin kuin kukaan muu
saan nenäni alle vieraat tuoksut
tutunkaltaiset
niihin minä unohdun kun maailma on liian lähellä

Ja minä tunnen sinun silmäsi
paremmin kuin kukaan muu
muistan katseen tulenkaltaisen
sen voimasta odotan
kunnes taas tapaamme

Selite: 
26.7.2010
Kategoria: 
 

Kommentit

Huh, sai hiljaseks. Kaunis

 

Käyttäjän kaikki runot