Nimetön

Runoilija Riku Jurvanen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tuore ylioppilas, ehkä tuleva yliopisto-opiskelija. Musiikki ja lyriikka sydäntä lähellä.
 

Sinä olet elämäni into
sen tuoja, viejä
harmainkin kivi elää sinun lähellä

Anna kosken kuohuta
ja tuhota irtomaa
anna lehtien kasvaa
ja tehdä rungoista puita,
puista metsiä

Anna minun olla lähellä
ja kutsua sinut tanssiin
joka ei koskaan loppunut
joka tuskin edes alkoi

Niin kavalaa on rakkaus
huijaa ihmisen valtateille vaikka polkuja lupasi.

Selite: 
14.7.2010
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot