Olen nähnyt pahan ihmisessä

Runoilija Riku Jurvanen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tuore ylioppilas, ehkä tuleva yliopisto-opiskelija. Musiikki ja lyriikka sydäntä lähellä.
 

Olen nähnyt pahan ihmisessä
nähnyt sen tulevan lihaksi
maistanut vieraat tuoksut
todistanut valkosiiven muuttuvan mustaksi

Olen nähnyt pahan itsessäni
tuntenut sen tulevan lihaksi
olen toteuttanut seitsemän kuolemansyntiä
tehnyt mielivaltaisia tekoja
ja nauranut päälle paholaisen naurun

Kuka piilottaisi hampaani
ja sitoisi käteni
kuka jalkani leikkaisi
ja silmät puhkaisisi
jättäisi jäljelle kuoren sijasta sisimmän

Selite: 
27.6.2010
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot