Nimetön

Runoilija Riku Jurvanen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tuore ylioppilas, ehkä tuleva yliopisto-opiskelija. Musiikki ja lyriikka sydäntä lähellä.
 

Olen syöksynyt tilanteesta toiseen
suuna päänä, suunnittelematta
ajoittain pysähtynyt pohtimaan
syitä ja seurauksia
unohtanut ne

Olen hypännyt vapaapudotuksen
kiivennyt vuoria vain päästäkseni
hautajaisiin, joissa siunataan
menneitä onnen henkiä

Selite: 
13.7.2010
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on todella hieno :o
todella surullinen.. ja kaunis

 

Käyttäjän kaikki runot